j o e z a k a r i a||TheMomentChaser


My name: Joe Zakaria
My Fotopage: http://buniansz.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Canon
Other: EOS 400D
Canon
Friends:
Juanita Jaafar
Latest entry:REDUEAN+ZAHARAH
Posted here 3 editing samples work for Full-cover Custom Album Sized 10''x12''. Whoever interested with our editing work, feel free to contact us. Lady Photographer Juanita Jaafar Tel: (012) 698 4374 Email: sricandid@gmail.com Website: http://sricandid.weebly.com/ :-> View this Fotopage entry
reception at Putrajaya
huda ainiyah
Latest entry:Adam
ketika usia 6month. anak ini mula menangkat badan seperti ingin merangkak.rupanya mula mengesot kebelakang & kehadapan. magic melihat perkembangan adam setiap hari. thanks tuhan bagi peluang melihat & merasai kejadian manusia Muhammad Adam sehingga kini. rupenya gigih budak kecik yang baru pandai sesuatu perkara explore skill die. hari tu mama tak marah sebab turn abah yang jaga.so mama tolong tgk apekah anak bujang buat kalau tukang jaga tak pegang die. hmmm..die explore rumah die.pusing2 untuk bg ... View this Fotopage entry
fazrisya
Latest entry:Nisa & Fea...Fun Time
Salamz....dah lama xupdates fotopages ni..asyik sibuk kt Fb je :-D ..Fea skrg pon dah 4bln lebih.dah pandai meniarap..dah kenal ibu,abah n kakak.Aktiviti kesukaan Fea,isap jari..cam kakak dulu la.Dah pandai gelak dah skrg,siap ngekek2 lg.Senang bwk Fea jln ke mana2 pon,xbyk songeh..hehehe.. Kakaknya plak dah 2thn 6bln lebih,aktiviti seperti biasa,kartun,kartun ,kartun.25jam kartun.. nk tidor pon kena pasang kartun.LOL .Nisa pon dah cerdik dah skrg.syg sgguh kt adik dia.skrg tgh blajaq mewarna kt buku warn... View this Fotopage entry
wif maksu...
Alynn Saripuddin
Latest entry:Masjid Assyafaah, Singapore
Dear everyone, The last time I set foot on this very fotopage was in October 2008! Yes, ages ago. I am back though. Hope you enjoy my shots of Masjid Assyafaah, which I took during my visit to Singapore. It is a magnificent Masjid and I was amazed with the overall ambience. Lucky me, it was noon and the light couldn't have been more perfect. I also love the way the architect interprets the Masjid image. Definitely a must-visit. Salam. -alynn- View this Fotopage entry
Interior of Masjid Assyafaah

View this Fotopage entry
asyraf hj rahim
Latest entry:wedding collection
majlis persandingan leni marlina & mohd hanif @ teluk intan, perak. 15 Mac 2009 majlis persandingan leni marlina & mohd hanif @ teluk intan, perak. 15 Mac 2009 majlis persandingan leni marlina & mohd hanif @ teluk intan, perak. 15 Mac 2009 majlis persandingan boy & zila, @ jalan batu majlis persandingan boy & zila, @ jalan batu majlis persandingan ahmad & mahmudah @ tmn batu muda ASYRAF HJ RAHIM | C A I M wedding/event photographer http://asyrafrahim.blogspot.com ... View this Fotopage entry
benjaminlycans Asraf Tarmizi
Latest entry:My New Web Showcase !
http://benjaminlycans.blogspot.com/ Dzety + Wira ! Click above for further notice ! ;-) View this Fotopage entry
lens purple
Latest entry:edisi RAyE meLaKa
View this Fotopage entry
part abah
sempai chung in action
Latest entry:Selamat Hari Raya 1429 H
Fuh. akhirnya dapat menghela nafas lega. Kerja yg bertimbun dapat gak disiapkan sebelum raya. Lepas abis keje ja tadi, pukul 10 pagi gak aku berambus dari opis melambai sepi kat kawan-kawan opis. Memang busy gila bulan ramadhan nih. Alhamdulillah hampir selesai menunaikan ibadah puasa kat Germany nih, maybe kali terakhir. Hampir hari-hari berbuka di masjid Morocco dan hampir hari-hari mereka hidangkan kambing. Makan jer, rezeki aku alhamdulillah. Lepas berbuka merempit lah aku rama-ramai dengan junior... View this Fotopage entry
razak latif
Latest entry:Last Entry
Salam sejahtera. Ni adalah entry terakhir aku di fotopages setelah diberitahu fotopages adalah dari israel lahanat. Selepas ini aku hanya akan update di photofolio http://razaklatif.com/blog wedding photofolio http://ijabqabul.wordpress.com Salam Sejahtera. View this Fotopage entry
Oat Halim
Latest entry:model dewi remaja : putri
Assalamualikum...mulanya begini...pada selasa 22 aribulan julai...aku ngan ely yanniz dah janji nak shoot model nih..model nih nama nya putri...putri nih penah masuk dalam dewi remaja tahun berapa aku xingat..tapi sebelum nih pon putri memang penah terlibat dengan modelling yang kebanyakkan utk magazine... kami mula shoot dalam pkol 3 lebih dekat shah alam seksyen 23....dengar citer daripada ely katanya gambar yg kita org nak amik tu berunsur street photo..ghotic2 ... View this Fotopage entry
hafidz kamaruddin
Latest entry:FP VS WP
"kalau bukan kerana isu fotopages berasal dari israel pun aku mmg dah plan nak berpindah ke wordpress tahun 2009 ni, tp aku x tinggalkan fp ni 100%, aku akan still update fp each time aku upload entry baru kat wordpress, mulai 2009 http://hafidzkamaruddin.wordpress.com//(hafidzkamaruddin.wordpress.com) akan jadi official photoblog aku." akhir2 ni isu fotopages berasal/kepunyaan orang israel berbangkit kembali, isu ni dah lama timbul tp isu ni jadi panas sejak israel menyerang bumi palestin yang meny... View this Fotopage entry
armand mad
Latest entry:Sunset Marina Bay
Sunset. . what a lovely view.. View this Fotopage entry
udeyismail Wedding Photojournalist
Latest entry:Ini Adalah Entry yang Terakhir
photograph by : Saiful nang Untuk Semua ini adalah entry yang terakhir kat fotopages nie.. sampai sini sahaja aku tulis blog nie.. terasa berat jugak nak tinggalkan blog nie.. bler nak tinggal jek teringat waktu-waktu yang lepas daripada korang x kenal.. korang kenal.. dari pada bukan kawan,jadi kawankan. Bagi sesapa yang lama tak masuk ke sini.. jangan terkejut dan bertanya apsal x update-update gambar.. Kalau x de gambar baru tu jangan lupa masuk kat sini http://blog.udeyismail.com . Sebelum nie me... View this Fotopage entry
fid fathir
Latest entry:STONEBAY
fidfathir life l events l art No 26,Jalan Permai Off Jalan Robson Heights 50460.Kuala Lumpur.MALAYSIA +60123668027 fidfathir@gmail.com http://www.fidfathir.com(www.fidfathir.com) ym : esthellar83 ©fidfathir photography All images on this site are under the ownership & copyright of fidfathir photography .No photograph may be reproduced, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without permission from the owner. All rights reserved. View this Fotopage entry
mukhrizlatif wedding photographer
Latest entry:LAST ENTRY!!!
http://blog.mukhrizlatif.com() akhirnya..aku mengikuti jejak langkah SN..so selepas nih..kita jumpa kat rumah baru aku ok..insyaAllah aku akan update dari hari kehari... thanx mukhrizlatif/m0qh View this Fotopage entry
Muhammad Ridzuan Ramli
Latest entry:New Home! Boikot FP!
Assalamualaikum.. Ekceli aku dah lama meninggalkan fotopages ni.. Cumanya aku tinggal aritu tak berbatu nisan.. Ramai yg masih dok masuk sini n tnya kenapa tak update. So di sini aku merasmikan penutupan rumah lama aku ni dan berpindah ke rumah baru aku di: http://ridzuanramli.com Kepada kawan2 yang masih setia dengan produk buatan Yahudi laknatullah ni cepat2 laa beralih ke rumah baru. (Dengar cita sapa2 yg letak banner boikot FP ni secara automatik akaun akan diterminate.. So silakanlah term... View this Fotopage entry
cik ecah
Latest entry:seriuossaaa~
iye kawan-kawan..cik ecah tak men-men.. SERUIS cik ecah nak PENCEN..huhu.. jadi..dengan ini saye mengumumkan.. bahawasanya.. FP ini akan DITUTUP dengan RASMINYA pada 5.12.2008 :-D bersempena ngan bday cik ecah.. View this Fotopage entry
hazmil japilus
Latest entry:kids potraiture : superhero.
View this Fotopage entry
yey!
mohd badlyshah
Latest entry:singapura
View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
arie gaban
Latest entry:PENGUMUMAN TERAKHIR !!!
aku berpindah ke http://ariegaban.com selepas chinese new year la... View this Fotopage entry
Firza Liyana Siddiq Firdause
Latest entry:What do you think it is ?
What do you guys see in these photos ? let's see if everyone sees the same thing :-D View this Fotopage entry
welcome ...
Adi Nang
Latest entry:Sneak Preview
More kids please visit http://milkinthebottle.blogspot.com/ View this Fotopage entry
3 layer
Jay Farhana
Latest entry:Ministry of Moment -the advert
booking contact no: 0123100879 [Shafiq Akmal] 8-) View this Fotopage entry
suhaimi mat salleh
Latest entry:comel!
adik nie comel gila..amik candid time wedding client last week :D © www.suhaimisalleh.com All images on this site are under the ownership & copyright of www.suhaimisalleh.com .No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved. View this Fotopage entry
Lelis Rahman
Latest entry:Aisyah's Befdei.
hey babe! happy befdei da 22nd. May God bless u always. hav a wonderful life! cheer up, aite! so, picers taken on 28th April and 29th April. Memula befdei my bes gurlfwen, Aisyah and then...picers meranjau sana sini. hahahahaha~!! oopss..by the way, jgn tak percaya. dat is the REAL Nasha Aziz oke! :-> Aisyah, happy birthday oke! itu je yg termampu ako sediakan utk ko. ehehehe.. :-D View this Fotopage entry
Hafizi Ghazali
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016