j o e z a k a r i a||TheMomentChaser

By: Joe Zakaria

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  >  >>]    [Archive]
Sunday, 11-Feb-2007 17:54 Email | Share | | Bookmark
My 1st Wedding Session!(Menumpang je..)

 
 
 
View all 17 photos...



10hb February adalah hari paling berharga bagi aku,kali pertama aku buat photoshoot untuk majlis perkahwinan..Pasangan pengantin, Aidzeel & Aida..banyak yg aku dpt bljr tentang photography n ways to shoot for wedding CandidSyndrome styles..I would like to say thanks to Mukhrizlatif (Moqh,dh btlkan..hehe) and Udey dari CandidSyndrome sbb bagi aku peluang tuk ikut diaorg pd hari itu..mmg best la,pengantin pn sporting,mkn free lagi!Hehehe..Cant wait for other event..


Monday, 22-Jan-2007 15:28 Email | Share | | Bookmark
My Siblings

Kekanda Sulung
Kekanda Kedua
Kekanda Keempat
View all 4 photos...
Adei..penat2..puas aku cari gmba depa nieh!Actually tkurang sorg dlm nie..abg aku yg no 3..gmba dia xdpt di kesan..hehehe..Sorry bro!Nti kena amek gmba dia..nti aku update kan lagi..


Monday, 22-Jan-2007 11:15 Email | Share | | Bookmark
DI Kampung

 
 
 
View all 6 photos...
Bnyk gmb yg sempat aku upload..brp keping je yg aku smpt edit..tp kalau nk dikerakan dari segi edit,actually xde apa sgt pn yg aku edit..just tmbh text je..Hehehe..


Monday, 22-Jan-2007 11:05 Email | Share | | Bookmark
Eye On Malaysia






Ni je la gmba yg jadik time pelancaran thn melawat malaysia 2007.Hari tu mmg hari yg memenatkan dan mengecewakan!Kelam kabut punya hal..kejarkan nk snap fireworks last2 hampeh!tpisah ngan kawan2 lagi..TENSION!Punca tensi -->

1.Hari Ujan
2.Bateri enpon kong (xleh contact mber2)
3.Tripod patah!

Tp pe2 hal kenangan ttp ttanam di minda..


Monday, 8-Jan-2007 15:05 Email | Share | | Bookmark
Anak² Ku dan anak org!

Anak² Ku
Dak nie sungguh fotogedix!
Pinjam Anak Org..Kehkehkeh
View all 5 photos...
Time nie aku br tangkap 50mm F1.8..dh xde keje nk wat..test lense..so mangsanya..dak2 nie la..
kehkehkehkeh


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net