j o e z a k a r i a||TheMomentChaser

By: Joe Zakaria

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 28-Feb-2007 18:49 Email | Share | | Bookmark
Group 10 CS Forum's Outing

Group Leader yg tayar moto panchet d tgh jln..
Mmg seksa!
Otopan!!
View all 9 photos...
Hari tu aku berkesempatan outing ngan budak2 forum CS..ramai la yg hadir,ada dlm 30++ org..lokasi tmpt menembak adalah di sekitar central market..ari tu,udey jadi group leader..janji kul 7 pagi kumpul kt depan pintu cm tp aku kul 8.15 br smpai..hehe..tu pn nasib bail udey yg call kejutkan aku..kehkehkeh..

Tak banyak shoot aku yg menarik..mati idea gak aku ari tu,apa yg org snap aku pn snap..apa yg aku nmpk menarik aku belasah je la..hehehe..maybe next time aku aku cuba tuk dptkan shoot² yg lagi best..GAMBATE!!!



Wednesday, 28-Feb-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Selamat Pengantin Baru To Angah & Fareeza!

Memula kanan..
Then kiri palk..
Wallah!Ini lah hasilnya..
View all 16 photos...


Kuala Kubu Baru,1st time aku sampai kt sana..sblm nie asyk dengar nama je. Kali ni aku attend wedding Angah & Fareeza..loving and cute couple they are! 1st time aku tgk muka pengantin pompuan berseri2 camtu,muka angah jgn cakap la..mmg ternampak la tersangat2 happynya..maklum la,syioknya kawenn!

Hari tu rasa cm dok kt fadang fasir la..panasnya,mak aii..jgn di ckp la..tp tetap maintain sbb nak amek gmb pengantin Yg paling best,ahli keluarga kedua2 family mmg sempoi sporting..n very cooperative. Yg wt aku peliknya,father angah..dok panggil dewa,dewa..aku ingtkan paggil sape..(ingtkan sbb muka aku mcm once,kuikui..) then angah bgtau yg supe fotographer father dia pggil dewa..pelik but sempoi!Hehe..tp udey leh la pegang tittle tu..oh,lupa nk habaq..ari tu skali lagi aku ikut udey..tp aku sungguh jeles ngan udey ari tu..dia dpt tshirt ostolia..bila la org nk bg kt aku plak..

Anyhow,thanks to angah n Fareeza for the wonderfull wedding..korang mmg best sgt. Aku doakan semuga dipanjangkan jodoh n dimurahkan rezeki..Catch you guys later!Tata

p/s:Sorry angah kalau gmbq2 nie xdpt nk puaskan hati hang..aku dlm proses pembelajaran..kalau ada sebarang C&C sila la bgtau so aku leh repair next time..




Friday, 23-Feb-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Ijab & Kabul

Alahai bunga..
Mana laki aku ni..
Penat tunggu niehh!
View all 14 photos...


Im backkkkk..Wahahaha!Ntah amende la..hehe..this time aku upload photoshoot tuk majlis akad nikah bagi pasangan Razali dan Natasha. It was a simple ceremony and it was held at Masjid Jamek Kg Batu (if im not mistaken la )

On that day aku ikut UdeyIsmail,eventhough cuaca kurang mengizinkan (hujan) tp kerja tetap kerja!Majlis tu mmg simple giler..tp meriah..ditambah plak ngan kekecohan mulot pak andam..yg paling best dengaq pak andam tu dok membebel kat udey!Kehkehkeh...apa salah udey kt dia pun aku tatau!Sabaq je la udey..tabahkan hati mu..

Kedaan aku kt majlis tu,cm biasa la..dok sibuk ngan flash aku yg hampeh tu..tension je..kejap2 nak kena btlkan grip dia..br dok tgh cari angle best,bateri plak terklua..rasa cm nak hempok je flash tu!Kot2 ada sesape yg sudi nk derma flash dia kt aku leh la contact aku ..jasa mu amatlah dihargai!Hehehe..Till next time guys..tata..


Sunday, 18-Feb-2007 15:41 Email | Share | | Bookmark
Aidzeel & Aida @ Dewan Perdana Felda

Pemikul Tangungjawab
Tanda Hak Milik
Menanti Saat
View all 7 photos...


Upacara persandingan untuk kali kedua telah diadakan pada 19 February 2007 di Dewan Perdana Felda. Sungguh meriah majlis ni degan para jemputan yg penuh warna warni.
Mmg ramai jemputan yang hadir pada malam tu..

Sekali lagi aku nk ucapkan ribuan terima kasih pada Mukhrizlatif dan Udey Ismail sbb bagi peluang tuk aku belajar tentang wedding photografi pada malam tu. Tak lupa juga ribuan terima kasih kepada kedua-dua pasangan mempelai atasa layanan anda. Semoga Allah panjang kan umur, panjangkan jodoh,dimurahkan rezeki pada korang berdua..Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..amin..




Monday, 12-Feb-2007 12:06 Email | Share | | Bookmark
Berjimba Di KLCC

Kehkehkeh..
 
Apa amek gmb bontot ni??!!
View all 7 photos...



Petang Ahad ari tu xde keje nak wt..bosan dok kt umah so ikut la family akak aku ngan family dia gi berjimba-jimba kt KLCC..Ramai gila org kt sana,org gila pn ramai gak!Hahaha..Melayan budak-budak tu sampai aku yg naik penat!Haish..bila la nk bwk ank sendri..eh off topic plak!Kehkehkeh..Tp aku agak conpius cket ptg tu,aku ada kt mesia ke kat jakarta??Ramai tul org indon..KLCC patut tukar nama la la tuk taman tu..KLCC International Park..

Ari tu kopak duit aku dkt RM300..adeii..belanja diaorg mkn,lps tu tjebak ngan abg ipar aku beli slua jeans!Hampeh tul!


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net