j o e z a k a r i a||TheMomentChaser

By: Joe Zakaria

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 1-May-2007 17:28 Email | Share | | Bookmark
Engagement:ILA&ADI

Sebelum..
Semasa..
Waallah!
View all 11 photos...


Ila and Adi..wut a wonderful couple..majlis blangsung di rumah Ila (duhh..) in Kajang area..1stly i would like to appologize to Ila sbb lewat sampai..but anyhow..u rawk babe!Thanks sbb blanja McD..xpenah we all dpt layanan camtu..majlis tu mmg best..majlis btunang yg dh macam kenduri kawen..fuh,mmg best la..bnyk shot dpt kitaorg amek..family Ila mmg best..i sampai xsenang duduk dgn ayat ni..'sudah2 la tu amek gmb,pegi la makan..' dari mula kitaorg sampai,til the end of majlis!But anyhow,derang mmg rawk! To Ila and Adi,we would like to congrats u for the engagement..semoga jodoh korang berkekalan sehingga ke akhir hayat..Jutaan terima kasih yg tidak terhingga to all of u..we would like to appologize kalau ada yg terkurang or terlebih selama kitaorg di sana..

*Special thanks to Nadia yg telah bnyk membantu kitaorg selama majlis blangsung..we really appriciate ur helps..nak tshirt spain selai!Hehehe..n please,dont be mad at me for uploading the most cutest picture of u hehehehe









Tuesday, 24-Apr-2007 11:04 Email | Share | | Bookmark
Anak-Anak Yatim

 
 
 
View all 5 photos...


Sepanjang penglibatan aku dalam charity..ini la 1st time aku expose apa yg aku buat..this time aku ke rumah anak2 yatim di Perak..bagi aku,rumah anak2 yatim ni adalah lain dari yg lain..jumlah anak2 yg kurang bernasib baik tak ramai..dalam 43 org..

Mereka ini datang dr segenap pelusuk negeri,tapi majoriti adalah dari negeri Kedah..Aku amat bersimpati dgn nasib anak2 ini..kesusahan mereka sebelum dimasukkan ke rumah anak2 yatim ni mmg menyayat hati..Daniel,seorg kanak2 yg hidup dlm kedaifan terpaksa memakan kuping2 parut kudis dan luka ditubuh badan akibat kelaparan..

Aku rasa sungguh bernasib baik sbb masih ada yg sayang dan masih ada yg mau mberi perhatian..aku masih ada keluarga..itu yg paling penting..dont take things for granted..





Monday, 16-Apr-2007 09:37 Email | Share | | Bookmark
Rambut dh tumbuh..



Quote:
Xde apa nk ltk minggu nie..so ltk la gmb sendri..kehkehkeh..tu gmb minggu lps..nk tnjk yg rambut dh naik..minggu ni dh naik lg panjang dr minggu lps..hehehe..the question is..am i better with hair or without hair?Apa kata survey..??Kehkehkehkeh



Tuesday, 10-Apr-2007 15:33 Email | Share | | Bookmark
Black&White



Dont have picture to upload..im fading..lost touch in photgraphy..errrrkkk..need help..critical!



Wednesday, 4-Apr-2007 17:48 Email | Share | | Bookmark

No one can beat me!!
Aa..this Malaysian is not so bad..
Antara pelumba2 haram yg mengambil bahagian
View all 7 photos...

Ari ni aku berkesempatan ke Plaza Low Yat,konon2 nk jadi press la cover Sebastian Vettel the BMW Sauber Petronas Test Driver..xramai sgt press kt sana kali ni..so aku xde la kena berebut2 ngan press2 yg lain cm yg kt BB Plaza ari tu..fuh..legaa..anyway i would really want to thank Mr Azrul Affandi (Pencerita) dari Berita Harian sebab sudi bagi info kat aku(bagi ada makna tuuu..hehe..sabaq..)..

Kehadiran Sebastian Vattel ke Malaysia adalah berikutan Formula 1 Racing yg akan berlangsung tidak lama lagi di Sepang International Circuit. Semasa di Plaza Low Yat, para pengunjung diberi peluang tuk berlumba menentang Sebastian menerusi pelantar game yg telah disediakan oleh pihak Intel..Yg menariknya,dlm acara tu..wakil media dari Utusan Malaysia telah berjaya menewaskan Sebastian..yg lg best,beliau adalah wanita!Waa girls rules~!Hehe..Majlis disudahi dengan majlis menandatangani autograph..

p.s: p cover Sebastian sampai demam2 aku dibuatnya!Hampeh..tp xpe,dpt pengalaman baru..




[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net